Header image
  

 
PRIJZEN  
   

Iedere website is anders, heeft zijn eigen doelgroep en kan van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid zijn. De prijs van een website is onder meer afhankelijk van het aantal pagina's van de site en andere specifieke wensen.

Bij ons hoeft u niet extra te betalen voor een foto meer of minder, of voor het scannen van plaatjes/foto's. Ook werken wij niet met uurtarieven terwijl u geen idee heeft hoelang wij met uw website bezig zijn.

Een basis website die bestaat uit een hoofdpagina t/m 9 achterliggende pagina's, inclusief bewerking en/of scannen van foto's en optimalisaties ten behoeve van zoekmachine's, etc. kost € 400,- (incl. BTW)
Elke extra pagina kost slechts € 50,- per pagina.
Ook extra functionaliteiten zoals een gastenboek of een weblog in de stijl van de website zijn mogelijk. De kosten hiervan bedragen € 75,- per functionaliteit.

Domeinregistratie en hosting
Ook de domeinregistratie en hosting van uw website kunnen wij verzorgen. De kosten van domeinnaamregistratie en hosting bedragen € 6,- per maand.

Onderhoud (bestaande) website
Voor het onderhoud van uw (bestaande) website kunnen wij per wijziging van tevoren een offerte indienen, of als u vaker aanpassingen wilt, is het voordeliger om een onderhoudsabonnement te nemen. Een onderhoudsabonnement kost € 15,- per maand.

Meer informatie
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies of voor meer informatie over onze diensten. Op verzoek sturen wij u een eventueel contract met de daarbij horende Algemene voorwaarden.
Onze algemene voorwaarden kunnen wij u ook op verzoek toe sturen via e-mail.

 

 
   
 © 2010 Recati Webdesign